„7 motive pentru care să introduci cireșele/căpșunile/pepenele/caisele/strugurii în dieta zilnică”
„3 moduri de a-ți îmbunătăți funcția colonului/hepatică/vezicii biliare”
„8 ceaiuri hipocolesterolemiante”
„12 proprietăți nebănuite ale propolisului/lăptișorului de matcă”
„5 alimente anticancer”
Lista poate continua la nesfârșit.
Ideea de bază este următoarea: contează echilibrul, diversitatea, frecvența și cantitatea atunci când vine vorba de alimentația sănătoasă. Astfel, se asigură starea de sănătate dorită de fiecare dintre noi.
Contează premisele de la care pornim. Nu ajunge să aplicăm doar ceea ce citim într-un articol și să ne așteptăm la rezultate fantastice. Bineînțeles că se va observa o ameliorare a situației, dar incomparabilă cu un stil de viață sănătos. Contează obiceiurile per total, nu excepțiile.
Există două scenarii principale:
„Mănânc salată de legume, dar ce-ar fi să-i adaug semințe de in?” - fiind cazul fericit când se completează obiceiurile sănătoase cu sugestii la fel de benefice.
„Mănânc dulciuri, dar hai să beau un ceai ca să contracarez efectele și să-mi accelerez metabolismul.” - din păcate, nu așa funcționează corpul uman.
Titlurile trebuie interpetate cu atenție, iar indicațiile trebuie urmate cu discernământ!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu